Doliu la PRO TV! Jurnalistul a murit în ziua sfântă a Adormirii Maicii Domnului

15 08. 2024, 15:42

Doliu la PRO TV! Jurnalistul a murit în ziua sfântă a Adormirii Maicii Domnului.

Matei Vîrtosu, fost jurnalist cu o vastă experiență în domeniul politic și purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, s-a stins din viață în dimineața zilei de 15 august, la vârsta de 53 de ani. Potrivit informațiilor obținute de Paginademedia, Vîrtosu era internat în spital de câteva săptămâni, suferind de o boală incurabilă.

Doliu la PRO TV! Jurnalistul a murit în ziua sfântă a Adormirii Maicii Domnului

Cariera lui Matei Vîrtosu a fost marcată de o activitate intensă în jurnalism, în special în zona jurnalismului politic. Absolvent de științe juridice, Vîrtosu și-a început cariera în radio, ca reporter la secția politic a postului UNIPLUS RADIO, unde a moderat emisiunea „Nişte jurnalişti pentru liniştea ţării”. Ulterior, a fost reporter politic la Radio Pro FM și corespondent la Pro TV, unde a ocupat funcția de șef al secției politic pentru mai mulți ani. De asemenea, a fost șef al departamentului politic la postul de televiziune Digi 24 HD pentru un an.

În noiembrie 2013, Matei Vîrtosu a câștigat concursul pentru poziția de purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, funcție în care și-a continuat activitatea profesională până în ultimele luni ale vieții.

foto: social media